Facebook

Remblokken SSANGYONG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model SSANGYONG

Remblokken SSANGYONG

Versleten remblokken

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remblokken vervangen

Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Rofren

Goedkopen remblokken auto

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Producten
Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P15009
43,58
101,36
incl. BTW

Remblokkenset achterzijde Budget line
Artikelnr: B-20768
25,22
58,64
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20171
27,54
86,06
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P15011
47,84
125,90
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20769
30,43
89,50
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P30013
53,25
147,92
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.