FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken SSANGYONG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

Elke SSANGYONG heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e.

Remblokken voor uw auto

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Trillende remmen komt vaak door overbelasting.

Remblokken monteren

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.