FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken SUBARU

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAOLDSMOBILEDAIHATSUBEDFORDSKODA. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Remblok slijtage

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remblokken voor uw SUBARU

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.