Facebook

Remblokken SUBARU

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model SUBARU

Remblokken SUBARU

Remblokken vervangen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Versleten remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTADACIAPEUGEOTNISSAN. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Goedkopen remblokken auto

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.