Facebook

Remblokken SUZUKI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model SUZUKI

Remblokken SUZUKI

Versleten remblokken

Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Textar, Bosch, Jurid en Bendix

Goedkopen remblokken SUZUKI

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Keramisch vet is de vervanger van kopervet.

Remblokken vervangen

Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHCADILLACBMW.

Producten
Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P59050
51,17
121,84
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20709
23,37
70,80
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P79012
58,88
159,13
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20111
23,37
55,63
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P79020
63,42
150,99
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P54049
44,90
121,36
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20126
23,93
72,53
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.