FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken TOYOTA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven.

Remblok slijtage

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken.

Remblokken voor uw auto

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.