FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken VOLVO

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw VOLVO

Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIBMWCADILLACLAMBORGHINICHEVROLET. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig.

Remblok slijtage

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage.

Remblokken monteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.