Facebook

Remblokken VOLVO

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model VOLVO

Remblokken VOLVO

Versleten remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Remblokken vervangen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw.

Goedkopen remblokken auto

Gietijzer komt minder veel voor als component. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Producten
Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P24061
48,42
115,30
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20711
27,94
63,50
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P24158
75,78
210,51
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P59042
42,66
96,97
incl. BTW

Remblokkenset achterzijde Budget line
Artikelnr: B-20700
24,10
60,26
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.