Facebook

Remcilinders DACIA

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Remcilinders DACIA

Koppelingscilinder vervangen DACIA

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATPONTIACRENAULTCHEVROLETBUICK. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen.

Producten
Koppelingcilinder -pedaal
Artikelnr: 61518
58,16
153,07
incl. BTW

Hoofdremcilinder
Artikelnr: 61322
70,43
163,80
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.