Facebook

Remcilinders DAEWOO

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model DAEWOO

Remcilinders DAEWOO

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAEWOO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden. Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Koppelingscilinder vervangen auto

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Apk- keur en remcilinders.

Producten
Hoofdremcilinder
Artikelnr: 71217X
52,65
150,42
incl. BTW

Hoofdremcilinder
Artikelnr: 41443
59,93
171,23
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.