Facebook

Remcilinders DAF

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model DAF

Remcilinders DAF

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken.

Koppelingscilinder vervangen DAF

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.