FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders DODGE

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinder DODGE bestellen

Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wielremcilinder vervangen

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIDACIALDVCITROEN. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.