Facebook

Remcilinders DODGE

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model DODGE

Remcilinders DODGE

Koppelingscilinder vervangen DODGE

Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay, overboeking en Creditcard Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Apk- keur en remcilinders. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATITOYOTALDVOLDSMOBILENISSANJEEP. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Producten
Hoofdremcilinder
Artikelnr: 81155
77,82
185,27
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.