Facebook

Remcilinders HONDA

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model HONDA?

Remcilinders HONDA

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHISSANGYONGINFINITILANCIATOYOTA.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler. Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koppelingscilinder vervangen auto

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Producten
Koppelingcilinder -pedaal voorzijde
Artikelnr: 71147
21,89
38,40
incl. BTW

Hoofdremcilinder voorzijde
Artikelnr: 71507X
85,93
175,38
incl. BTW