FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders KIA

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinder vervangen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUDACIADODGETOYOTA. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas en Pagid De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen.

Hoofdremcilinder KIA bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.