Facebook

Remcilinders LADA

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model LADA

Remcilinders LADA

Koppelingscilinder vervangen LADA

Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTROVERVW VOLKSWAGENTESLA. Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. Gietijzer komt minder vaak voor als component. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Producten
Hoofdremcilinder
Artikelnr: 1028
50,75
133,55
incl. BTW

Hoofdremcilinder
Artikelnr: 1028
50,75
133,55
incl. BTW

Hoofdremcilinder
Artikelnr: 1010
59,10
144,14
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.