Facebook

Remcilinders LANCIA

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model LANCIA

Remcilinders LANCIA

Koppelingscilinder vervangen LANCIA

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Producten
Koppelingcilinder - bak
Artikelnr: 61917X
38,48
87,45
incl. BTW

Hoofdremcilinder
Artikelnr: 1059
51,50
119,76
incl. BTW

Koppelingcilinder - bak
Artikelnr: 61917X
38,48
87,45
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.