Facebook

Remcilinders LOTUS

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model LOTUS

Remcilinders LOTUS

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De remcilinders voor uw auto vind u bij autopartsonline.nl met echte kortingen en simpel door het invullen van uw kenteken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koppelingscilinder vervangen auto

De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLLOTUSDSTESLA. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.