Facebook

Remcilinders MINI

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Remcilinders MINI

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Apk- keur en remcilinders. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen MINI

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACTOYOTALDVSSANGYONG. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Producten
Hoofdremcilinder
Artikelnr: 61265
123,34
316,24
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.