Facebook

Remcilinders OPEL

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model OPEL

Remcilinders OPEL

Koppelingscilinder vervangen OPEL

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Lucas, Jurid, ABS, Rofren, Brembo, TRW, ATE, Bendix en Textar

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINKIAVAUXHALLALFA ROMEOMITSUBISHI. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.