Facebook

Remcilinders SEAT

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model SEAT

Remcilinders SEAT

Koppelingscilinder vervangen SEAT

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Producten
Remkrachtverdeler
Artikelnr: 44102
129,48
332,01
incl. BTW

Hoofdremcilinder
Artikelnr: 61957
51,51
117,07
incl. BTW

Koppelingcilinder -pedaal
Artikelnr: 41034
29,77
82,68
incl. BTW

Hoofdremcilinder
Artikelnr: 41862X
65,39
186,82
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.