Facebook

Remcilinders SMART

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Remcilinders SMART

Koppelingscilinder vervangen SMART

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERCITROENSEATJEEPLDV. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto.

Producten
Hoofdremcilinder voorzijde
Artikelnr: 61229
89,50
182,66
incl. BTW

Hoofdremcilinder voorzijde
Artikelnr: 61229
89,50
182,66
incl. BTW