FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders VOLVO 260 Stationwagen (P265)

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1978 tot heden
109
148
Stationwagen
07-1975 tot heden
103
140
Stationwagen
08-1975 tot heden
92
125
Stationwagen
08-1980 tot heden
114
155
Stationwagen

Hoofdremcilinder VOLVO 260 Stationwagen (P265) bestellen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Apk- keur en remcilinders. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De remcilinders voor uw auto vind u bij autopartsonline.nl met echte kortingen en simpel door het invullen van uw kenteken. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken.

Wielremcilinder vervangen

Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.