FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders VOLVO P 122 S AMAZON

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1966 tot heden
76
103
Sedan
11-1968 tot heden
74
101
Sedan

Hoofdremcilinder VOLVO P 122 S AMAZON bestellen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Wielremcilinder vervangen

Apk- keur en remcilinders. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIBMWCADILLACAUDIDAIMLER. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

De remcilinders voor uw auto vind u bij autopartsonline.nl met echte kortingen en simpel door het invullen van uw kenteken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en AfterPay Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.