Facebook

Remklauwen

Afbeelding van een remklauwNet als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen

Rode remklauwen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remklauw met 1 piston

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATINFINITIJEEP. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Remklauw terugstellen auto

Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert.