FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets auto

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Het ontluchten van een remklauw

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS

Vastzittende remklauw

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGGMCPEUGEOTMAZDA.