Remklauwen

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Aluminium remklauw auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Pagid, Zimmermann, Textar, ATE, Lucas, Bendix, Brembo, Bosch, ABS en Jurid De apk keuring let niet op de remvloeistof. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Geleidepennen voor remklauwen

Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Remklauw met 1 piston

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.