FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen AUDI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets AUDI

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Vastzittende remklauw

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Het ontluchten van een remklauw

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.