Facebook

Remklauwen BEDFORD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model BEDFORD

Remklauwen BEDFORD

Remklauw met 1 piston

Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BEDFORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATSAABSUBARUIVECODAIMLER.

Rode remklauwen

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Remklauw terugstellen auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.