FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen BEDFORD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets BEDFORD

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAINFINITILEXUS.

Het ontluchten van een remklauw

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vastzittende remklauw

De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.