FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remklauwen BMW

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen BMW

Rode remklauwen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remklauw met 1 piston

Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Remklauw terugstellen auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.