FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen BMW

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets BMW

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Hier bedoeld men remklauw mee. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Het ontluchten van een remklauw

Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Vastzittende remklauw

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.