Facebook

Remklauwen BUICK

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen BUICK

Remklauw terugstellen BUICK

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Rode remklauwen

Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remklauw met 1 piston

De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.