FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen BUICK

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets BUICK

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen.

Het ontluchten van een remklauw

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Vastzittende remklauw

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERSKODASAABAUDI. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.