FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen CADILLAC

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets CADILLAC

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Het ontluchten van een remklauw

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Vastzittende remklauw

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.