Facebook

Remklauwen CADILLAC

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model CADILLAC

Remklauwen CADILLAC

Remklauw terugstellen CADILLAC

Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme.

Remklauw met 1 piston

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld .

Rode remklauwen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLADAFERRARIROVER. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.