FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remklauwen CHEVROLET

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen CHEVROLET

Remklauw met 1 piston

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Je kunt bij ons betalen via iDeal, AfterPay en MisterCash Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Hier bedoeld men remklauw mee.

Remklauw terugstellen CHEVROLET

Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto.

Rode remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPFERRARIPORSCHESSANGYONGDAEWOO. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Lucas, Rofren, Bendix en Textar Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten.