FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen CHEVROLET

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS.

Remklauw revisiesets CHEVROLET

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Het ontluchten van een remklauw

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.