FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen CHRYSLER

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets CHRYSLER

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers.

Het ontluchten van een remklauw

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADADAIHATSUPORSCHE. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Vastzittende remklauw

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Stinkende remsystemen komt door overbelasting.