FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen CITROEN

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Het ontluchten van een remklauw

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remklauw revisiesets auto

De apk keuring let niet op de remvloeistof. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.