FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DACIA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Remklauw revisiesets DACIA

Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken.

Vastzittende remklauw

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.