Facebook

Remklauwen DACIA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen DACIA

Remklauw terugstellen DACIA

Hier bedoeld men remklauw mee. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.

Remklauw met 1 piston

Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.

Rode remklauwen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGDAFLOTUSLINCOLNLADAKIA. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Producten
Remklauw voorzijde, rechts
Artikelnr: 521662
68,50
195,71
incl. BTW

Remklauw voorzijde, links
Artikelnr: 430691
92,79
237,94
incl. BTW

Remklauw voorzijde, rechts
Artikelnr: 529742
83,24
224,96
incl. BTW

Remklauw voorzijde, links
Artikelnr: 528891
58,95
133,98
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.