Facebook

Remklauwen DAEWOO

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model DAEWOO

Remklauwen DAEWOO

Remklauw terugstellen DAEWOO

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Rode remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTPORSCHEFIATISUZU. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto.

Remklauw met 1 piston

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Producten
Remklauw voorzijde, rechts
Artikelnr: 421952
79,04
213,61
incl. BTW

Remklauw voorzijde, links
Artikelnr: 421951
72,56
190,96
incl. BTW

Remklauw voorzijde, rechts
Artikelnr: 721632
110,38
275,94
incl. BTW

Remklauw voorzijde, rechts
Artikelnr: 423702
68,64
159,64
incl. BTW

Remklauw voorzijde, rechts
Artikelnr: 729742
77,74
215,95
incl. BTW

Remklauw voorzijde, rechts
Artikelnr: 729742
77,74
215,95
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.