FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DAEWOO

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen.

Vastzittende remklauw

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remklauw revisiesets DAEWOO

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.