Facebook

Remklauwen DAF

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen DAF

Rode remklauwen

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remklauw terugstellen DAF

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remklauw met 1 piston

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEDAIHATSUASTON MARTIN. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.