FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DAF

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remklauw revisiesets DAF

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCAUDIDAFTOYOTA.

Het ontluchten van een remklauw

Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.