FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DAIHATSU

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIHATSU komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITICITROENALFA ROMEO.

Vastzittende remklauw

De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Hier bedoeld men remklauw mee. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Remklauw revisiesets auto

Remvloeistof is meestal dot4. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .