FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DAIMLER

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten.

Het ontluchten van een remklauw

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIMLER past. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Remklauw revisiesets auto

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.