Facebook

Remklauwen DAIMLER

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model DAIMLER

Remklauwen DAIMLER

Remklauw met 1 piston

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOLANCIAJAGUARKIAFERRARI.

Rode remklauwen

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAIMLER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Remklauw terugstellen auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden.

Producten
Remklauw voorzijde, links
Artikelnr: 520671
137,54
343,85
incl. BTW

Remklauw voorzijde, rechts
Artikelnr: 520672
151,42
369,32
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.