FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DODGE

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Het ontluchten van een remklauw

Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DODGE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACPORSCHEVOLVO.

Remklauw revisiesets auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd