Facebook

Remklauwen DODGE

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen DODGE

Remklauw terugstellen DODGE

Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Pagid, Bosch, ABS, Brembo en Textar

Remklauw met 1 piston

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLOTUSSEATDAIHATSUMERCEDES-BENZ. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen.

Rode remklauwen

De handrem wordt bediend door de handremkabel. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.