FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen FIAT

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets FIAT

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Het ontluchten van een remklauw

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKCHRYSLERLAND ROVERJAGUARFERRARI. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.