FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen FORD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remklauw revisiesets auto

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De bevesteging is altijd met stevige bouten.

Vastzittende remklauw

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.