FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Je kunt bij ons betalen via Creditcard en overboeking Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIBUICKINFINITIBEDFORDLOTUS. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend.

Remklauw revisiesets HONDA

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Vastzittende remklauw

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.