FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remklauwen HONDA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen HONDA

Rode remklauwen

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers.

Remklauw terugstellen auto

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.

Remklauw met 1 piston

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.