FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HYUNDAI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLCITROENBMW. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vastzittende remklauw

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Remklauw revisiesets auto

De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken.