FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen INFINITI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI.

Remklauw revisiesets auto

Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAHONDAFERRARIOLDSMOBILEBUICKJAGUAR. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Vastzittende remklauw

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.