Facebook

Remklauwen INFINITI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model INFINITI

Remklauwen INFINITI

Remklauw terugstellen INFINITI

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Rode remklauwen

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Remklauw met 1 piston

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden.

Producten
Remklauw achterzijde, rechts
Artikelnr: 740622
67,58
173,28
incl. BTW

Remklauw achterzijde, rechts
Artikelnr: 740622
67,58
173,28
incl. BTW

Remklauw achterzijde, links
Artikelnr: 740621
67,58
193,08
incl. BTW

Remklauw achterzijde, links
Artikelnr: 740621
67,58
193,08
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.