Facebook

Remklauwen ISUZU

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen ISUZU

Remklauw terugstellen ISUZU

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.

Remklauw met 1 piston

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFCHRYSLERLANCIADAEWOOLEXUS. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn.

Rode remklauwen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.