FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen ISUZU

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.

Vastzittende remklauw

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remklauw revisiesets ISUZU

Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.