FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen IVECO

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Elke IVECO heeft een eigen VIN-nummer. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Remklauw revisiesets auto

Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFMAZDAFIAT. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Vastzittende remklauw

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.