FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen JAGUAR

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Elke JAGUAR heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest.

Remklauw revisiesets auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Remvloeistof is meestal dot4.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTSAABFORDISUZUVOLVO. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.