FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen JEEP

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets JEEP

Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Vastzittende remklauw

Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Het ontluchten van een remklauw

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.