FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remklauwen JEEP

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen JEEP

Rode remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAVAUXHALLRENAULTSUZUKIOLDSMOBILELINCOLN. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remklauw met 1 piston

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remklauw terugstellen JEEP

Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Hier bedoeld men remklauw mee. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.