FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen KIA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Remklauw revisiesets KIA

Gietijzer komt minder veel voor als component. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Vastzittende remklauw

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.