Facebook

Remklauwen LADA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model LADA

Remklauwen LADA

Rode remklauwen

Hier bedoeld men remklauw mee. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAPLYMOUTHTOYOTADACIA. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Remklauw terugstellen LADA

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remklauwen worden vaak per as vervangen.

Remklauw met 1 piston

Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons.

Producten
Remklauw voorzijde, rechts
Artikelnr: 520762
124,27
288,99
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.