FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LADA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA komen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Het ontluchten van een remklauw

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remvloeistof is meestal dot4.

Remklauw revisiesets auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage.