FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LAMBORGHINI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, ABS en TRW Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAMBORGHINI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Remklauw revisiesets auto

Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vastzittende remklauw

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIVOLVODAIHATSUPLYMOUTHLOTUSSAAB. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.