Facebook

Remklauwen LAMBORGHINI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen LAMBORGHINI

Rode remklauwen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remklauw met 1 piston

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Elke LAMBORGHINI heeft een eigen VIN-nummer. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remklauw terugstellen auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.