Facebook

Remklauwen LANCIA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen LANCIA

Rode remklauwen

Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Remklauw met 1 piston

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Hier bedoeld men remklauw mee. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remklauw terugstellen auto

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.