FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LANCIA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Vastzittende remklauw

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVLAND ROVERVOLVOCADILLACALFA ROMEO. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remklauwen worden vaak per as vervangen.

Remklauw revisiesets auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.