FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LDV

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld .

Het ontluchten van een remklauw

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAALFA ROMEOLANCIANISSANKIACADILLAC.

Remklauw revisiesets auto

Je kunt bij ons betalen via AfterPay en Creditcard Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar.