Facebook

Remklauwen LDV

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model LDV

Remklauwen LDV

Remklauw terugstellen LDV

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Remvloeistof is meestal dot4.

Remklauw met 1 piston

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDADAIHATSUIVECO. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Rode remklauwen

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.